Fundermax launches new experience centre in Bengaluru
Company News

Fundermax launches new experience centre in Bengaluru

Fundermax inaugurated their new office cum experience centre in Bengaluru, an expansive building in the far northern suburbs of Bengaluru that, the company says, provides the right setting to show the possibilities with its products.

‘Experience’ as a feature in B2B selling

The basic idea of the new office was to mould it into an experience centre for Fundermax products. While the new office serves as a new administrative office, it is also a platform for an experiential promotion of Fundermax’s products and such features as sustainability, all-weather durability, wastage reduction and optimisation. The new place also includes a large warehouse space for our panels and allied items like rivets and marketing material.

Because of its proximity to the national highway, the location contributes to the ease of doing business by providing convenient truck and container movement, with minimal traffic disturbances, adding up to what the company calls “an integrated Fundermax ecosystem”.

Panels of economy

The planned façade is comprised of sun blinds tilted on vertical axis━400 at the upper end and 1300 at the lower end━ensuring maximum reduction of heat and glare when the temperature is at its peak during the day. The panels are used to project borders throughout the intended areas. The façade coverage is substantial, running to a couple of thousand square feet. The other economical aspects of the building included a single server rack that carried security controls, access systems (face detection, security cameras), IT network and intercom facilities.

Result: A demo of possibilities

The new experience centre stands out for its bright and cheery outlook. The new office has enhanced the brand visibility of Fundermax, more so because of its location which is closer to the highway and railroad. It has led to increased walk-ins from enthusiastic partners and prospective buyers from the architect and designer community.

As the visuals reveal, the new office personifies everything about Fundermax—its sustainability features, design efficiencies, its ability to adapt to any kind of structure, and the low maintenance costs in the long run.

Written from a company release.

Image source: Fundermax

Hi There!

Now get regular updates from CW Magazine on WhatsApp!

Click on link below, message us with a simple hi, and SAVE our number

You will have subscribed to our Construction News on Whatsapp! Enjoy

+91 86575 81178